Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Upgrade Design SRL (denumită în continuare „noi” sau „compania noastră”) este dedicată protejării confidențialității și securității informațiilor dvs. personale. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, stocăm și utilizăm datele dvs. personale în legătură cu site-ul nostru web upgrademydesign.com.

Informații de contact

Upgrade Design SRL CUI: 41063898 Nr. înregistrare: J40/5990/2019 Adresă: Romania, București, Uioara 1A.

Email: business@upgrademydesign.com

Tel: 0731726119

Colectarea Datelor Personale

Colectăm date personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații furnizate voluntar de dvs. atunci când completați formularele sau interacționați cu site-ul nostru.

Scopul Colectării Datelor

Datele personale colectate sunt utilizate în principal în următoarele scopuri:

  1. Pentru a vă oferi informații și servicii solicitate.
  2. Pentru a vă contacta în legătură cu solicitările sau întrebările dvs.
  3. Pentru a vă trimite actualizări sau noutăți despre produsele și serviciile noastre.

Protecția Datelor Personale

Upgrade Design SRL ia măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor neautorizate.

Partajarea Datelor Personale

Nu vom partaja datele dvs. personale cu terțe părți fără acordul dvs. în prealabil, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

Drepturile Dvs.

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele personale pe care le deținem despre dvs. sau de a vă opune prelucrării acestora în anumite circumstanțe.

Termeni și Condiții

În plus, vă rugăm să consultați Termenii și Condițiile noastre pentru a obține mai multe informații cu privire la utilizarea site-ului nostru.

Colectarea Datelor Personale pentru E-mail Marketing

Upgrade Design SRL colectează date personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații furnizate voluntar de dvs. atunci când completați formularele sau interacționați cu site-ul nostru.

Aceste adrese de e-mail pot fi utilizate în scopuri de e-mail marketing, inclusiv pentru a vă trimite informații despre produsele, serviciile și ofertele noastre speciale, precum și pentru a vă păstra la curent cu noutățile și actualizările noastre.

În orice moment, aveți opțiunea de a vă dezabona de la lista noastră de corespondență sau de a vă gestiona preferințele de comunicare. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă retrage consimțământul pentru utilizarea adresei dvs. de e-mail în scopuri de marketing.

Vă asigurăm că adresele dvs. de e-mail și informațiile personale vor fi tratate cu confidențialitate și securitate și nu vor fi vândute sau partajate cu terțe părți fără acordul dvs. în prealabil.

Mentenanță Website | Optimizare Website | Redesign Website