Termeni și Condiții

  1. Utilizarea Site-ului: Acest site este destinat utilizării personale și a afacerii dvs. în scopuri legale. Nu sunteți autorizat să utilizați sau să accesați site-ul în scopuri ilegale sau interzise de lege.

  2. Drepturi de Proprietate Intelectuală: Conținutul, logo-urile, mărcile comerciale și alte proprietăți intelectuale afișate pe site sunt protejate de drepturile de autor și mărcile comerciale. Nu aveți dreptul de a copia, reproduce, modifica, distribui sau utiliza în orice alt mod conținutul site-ului fără permisiunea noastră scrisă.

  3. Confidențialitate: Colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale sunt guvernate de politica noastră de confidențialitate. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum gestionăm datele dvs. personale.

  4. Colectarea Datelor: Prin utilizarea site-ului, puteți furniza voluntar date personale, cum ar fi adresa de e-mail și numele. Ne rezervăm dreptul de a colecta și de a folosi aceste informații în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

  5. Responsabilitate: Ne străduim să oferim informații precise pe site-ul nostru, dar nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru erori sau omisiuni în conținut. Utilizarea informațiilor de pe site se face pe propriul dvs. risc.

  6. Link-uri către Terțe Părți: Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web deținute și operate de terțe părți. Nu ne asumăm responsabilitate pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

  7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi afișate pe această pagină, și continuarea utilizării site-ului după astfel de modificări constituie acceptarea dvs. a acestor modificări.

  8. Legislație Aplicabilă și Jurisdicție: Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile României, iar orice litigiu care decurge din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusivă a instanțelor din România.

Mentenanță Website | Optimizare Website | Redesign Website